Paste la cuptor cu carne tocata si sos cremos de branza
Reteta culinara Paste la cuptor cu carne tocata si sos cremos de branza din categoria Paste. Cum sa faci Paste la cuptor cu carne tocata si sos cremos de branza
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Paste la cuptor cu carne tocata si sos cremos de branza
INGREDIENTE
Ingrediente Paste la cuptor cu carne tocata si sos cremos de branza
Pentru paste:
175 grame paste (se pot folosi penne sau fusili)
2 linguri de ulei
1 ceapa
500 grame carne tocata de vita
4 tije de telina
2 linguri rase de faina
400 grame rosii in conserva
1 cub concentrat de vita
putin sos Worcestershire
sare, piper
Pentru sosul de branza:
30 grame unt
30 grame faina
300 ml lapte
1 lingurita mustar pudra
60 grame branza rasa (Eu am folosit Gouda, dar se poate inlocui cu cascaval sau Cheddar)