Paste la cuptor cu carne tocata si sos cremos de branza

Reteta culinara Paste la cuptor cu carne tocata si sos cremos de branza din categoria Paste. Cum sa faci Paste la cuptor cu carne tocata si sos cremos de branza

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Paste la cuptor cu carne tocata si sos cremos de branza

 

INGREDIENTE
Pentru paste: 175 grame paste (se pot folosi penne sau fusili) 2 linguri de ulei 1 ceapa 500 grame carne tocata de vita 4 tije de telina 2 linguri rase de faina 400 grame rosii in conserva 1 cub concentrat de vita putin sos Worcestershire sare, piper Pentru sosul de branza: 30 grame unt 30 grame faina 300 ml lapte 1 lingurita mustar pudra 60 grame branza rasa (Eu am folosit Gouda, dar se poate inlocui cu cascaval sau Cheddar)

Ingrediente Paste la cuptor cu carne tocata si sos cremos de branza

Pentru paste:

175 grame paste (se pot folosi penne sau fusili)

2 linguri de ulei

1 ceapa

500 grame carne tocata de vita

4 tije de telina

2 linguri rase de faina

400 grame rosii in conserva

1 cub concentrat de vita

putin sos Worcestershire

sare, piper

Pentru sosul de branza:

30 grame unt

30 grame faina

300 ml lapte

1 lingurita mustar pudra

60 grame branza rasa (Eu am folosit Gouda, dar se poate inlocui cu cascaval sau Cheddar)

Categorii