Paste la cuptor cu ciolan afumat

Reteta culinara Paste la cuptor cu ciolan afumat din categoria Paste. Cum sa faci Paste la cuptor cu ciolan afumat

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Paste la cuptor cu ciolan afumat

 

INGREDIENTE
400 g paste fusili, 400 g ciolan afumat fara os, 1 dovlecel, 2 ardei mici colorati, 200 g smantana, 150 g cascaval,sare piper, unt pentru uns patrunjel. Fierbem ciolanul pana se inmoaie carnea si dupa ce se racoreste il taiem cubulete. Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj apoi le scurgem si le punem intr-un castron incapator. Curatam ardeiul si dovlecelul, le tocam cubulete si le adaugam peste paste impreuna cu ciolanul si smantana. Asezonam cu sare si piper apoi turnam compozitia intr-o tava unsa cu unt. Dam pastele la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru circa 20 de minute, apoi presaram cascavalul ras si mai dam la cuptor pentru 10 minute. Presaram cu patrunjel si servim. Pofta bună!

Ingrediente Paste la cuptor cu ciolan afumat

400 g paste fusili,

400 g ciolan afumat fara os,

1 dovlecel,

2 ardei mici colorati,

200 g smantana,

150 g cascaval,sare

piper,

unt pentru uns

patrunjel.

Categorii