Paste la cuptor cu sos de rosii, bechamel si cascaval

Reteta culinara Paste la cuptor cu sos de rosii, bechamel si cascaval din categoria Paste. Cum sa faci Paste la cuptor cu sos de rosii, bechamel si cascaval

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Paste la cuptor cu sos de rosii, bechamel si cascaval

 

INGREDIENTE
300 g paste sare Sosul de rosii: 1 conserva de 400 g rosii cubulete 1 ceapa 1 morcov 6 frunze busuioc 2 catei de usturoi 3 linguri ulei de masline sare Sosul Bechamel: 250 ml lapte 25 g unt 1 lingura cu varf de faina nucsoara piper sare In plus: 150 g cascaval Delaco Sofia

Ingrediente Paste la cuptor cu sos de rosii, bechamel si cascaval

300 g paste

sare

Sosul de rosii:

1 conserva de 400 g rosii cubulete

1 ceapa

1 morcov

6 frunze busuioc

2 catei de usturoi

3 linguri ulei de masline

sare

Sosul Bechamel:

250 ml lapte

25 g unt

1 lingura cu varf de faina

nucsoara

piper

sare

In plus:

150 g cascaval Delaco Sofia

Categorii