Paste la tigaie cu carne de porc

Reteta culinara Paste la tigaie cu carne de porc din categoria Mancaruri cu carne. Cum sa faci Paste la tigaie cu carne de porc

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Paste la tigaie cu carne de porc

 

Din categoria cină rapidă pentru cei care „toacă” paste.

150 g pasta spiralata Gyermelyi 200 g carne de porc tăiată cubulețe mici 200 g amestec de roșii și ardei sare piper ulei de întărire

Am fiert apa cu sare, cand a inceput sa fiarba am adaugat pastele. Am taiat carnea de porc in bucatele mici si am pus-o la calit in tigaie. Am pus amestecul de rosii si ardei in blender si l-am pasat. Cand carnea a inceput sa devina alb, am adaugat amestecul de rosii si ardei, am presarat sare si piper si am lasat sa fiarba aproximativ 15 minute, apoi am adaugat pastele fierte. Am lăsat puțin sosul să scadă și cina era gata. Nimic complicat, rapid și delicios, pentru fanii de Paște.

Ingrediente Paste la tigaie cu carne de porc

150 g paste spirale Gyermelyi

200 g pulpa de porc taiata cubulete mici

200 g amestec rosii si ardei

sare

piper

ulei pentru calit

Categorii