Paste umplute cu patru branzeturi
Reteta culinara Paste umplute cu patru branzeturi din categoria Paste. Specific Italia. Cum sa faci Paste umplute cu patru branzeturi
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Paste umplute cu patru branzeturi
De cum am vazut prima data aceasta reteta la Alex, am fost foarte incantata, in primul rand de poze. Am citit reteta si am stiu ca daca o pregatesc, ai mei o sa fie foarte incantati si chiar asa a si fost. Eu le-am facut intr-o forma de 23 cm, insa ar fi mai indicata una de 20, chiar 18 cm, ca sa stea cat mai apropiate pastele. La amestecul de branzeturi voi le alegeti care va plac mai mult, nu este neaparat nevoie sa le folositi pe aceleasi ca si mine. Dar merita pregatita aceasta reteta de paste, mai ales daca sunteti consumatori de paste!
INGREDIENTE
Ingrediente Paste umplute cu patru branzeturi
300 gr paste paccheri giganti
200 gr ricotta
100 gr crema de branza
350 gr cas de oaie
150 gr mozzarella
2 oua
sare
piper
oregano
4-5 crengute patrunjel verde
300 gr rosii decojite la conserva
1 catel de usturoi
sare
piper
oregano
1 lingura ulei de masline
150 gr mozzarella