Păstrăv cu arome mediteraneene

Este plin de arome, nu are nevoie de nici o prezentare

Timp de preparare 50 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Păstrăv cu arome mediteraneene

Încingem cuptorul la 200 grade C. Păstrăvii eviscerați se spală bine și se lasă un pic la scurs ori se zvântă cu un prosop de hârtie. Într-un castron amestecăm roșiile uscate cu măslinele negre, cățeii de usturoi feliați și frunzele de busuioc. Aranjăm păstrăvii într-o tavă unsă cu puțin ulei de măsline, după ce i-am condimentat cu sare și piper negru măcinat. Cu jumătate din amestecul de roșii umplem păstrăvii, restul de amestec porționându-l pe fiecare pește. Stropim cu ulei de măsline și vin alb sec. Dăm la cuptor pentru 20-25 minute. Servim pe platou cu salată verde și ornăm cu frunze de busuioc proaspete. Poftă bună!

Ingrediente Păstrăv cu arome mediteraneene

4 păstrăvi - aprox. 300 g bucata

100 g roșii uscate la soare în ulei

100 g măsline fără sâmburi de preferat negre

8 căței de usturoi

o mână frunze de busuioc proaspete

100 ml vin alb

ulei de măsline

sare

piper negru

Categorii