Pate de ficat vegetarian

Timp de preparare 45 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Pate de ficat vegetarian

Vinetele se clatesc de sare si se pun pe o tava tapetata cu foaie de copt si se ung cu ulei de masline si se dau la grilul din cuptor pana se rumenesc pe o parte si se intorc pe cealalta parte. Alta varianta se prajesc feliile de vanata in tigaie pana se rumenesc. Se prajeste o ceapa taiata solzi, pana devine sticloasa. Se da totul pe robot sau pe masina de carne se da la gust cu sare, piper si ulei. Se poate mentine 2-3 zile in frigider intr-o cutie inchisa. Pateul de vanata are culoarea pateului de ficat si gustul lui numai ca este fara ficat ptr toti cei carora ficatul nu le face bine este o varianta minunata. Pofta buna!

Ingrediente Pate de ficat vegetarian

2 vinete potrivite taiate rondele si presarate cu sare.

3 oua tari

2 cepe - 1 taiata solzi si calita

sare

piper

ulei

Categorii