Paté din ficat de curcan cu vin rosu

Reteta culinara Paté din ficat de curcan cu vin rosu din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Romania. Cum sa faci Paté din ficat de curcan cu vin rosu
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Paté din ficat de curcan cu vin rosu
Pateul de casa poate fi consumat la micul dejun sau ca gustare pe tot parcursul zilei sau de ce nu, ca aperitiv la o masa cu cei dragi. Garantat este mult mai bun decat cel din comert.Din ficat de pui am facut de multe ori si acum am incercat din ficat de curcan. Sincer , nu am regretat deloc.
Ingrediente Paté din ficat de curcan cu vin rosu
500 g ficat de curcan
1 ceapa rosie
1 ceapa alba
200 ml vin rosu
1 lingurita rasa piper proaspat macinat
piper mozaic boabe
1 lingurita vegeta BIO
1 lingurita rasa boia iute
1/2 lingurita coriandru macinat
1/2 lingurita oregano
1/2 lingurita chimen macinat
1 lingurita rasa sare