Pateu de ficat cu vin de Porto și pastă de ceapă roșie
Reteta culinara Pateu de ficat cu vin de Porto și pastă de ceapă roșie din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Pateu de ficat cu vin de Porto și pastă de ceapă roșie
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Pateu de ficat cu vin de Porto și pastă de ceapă roșie
INGREDIENTE
Ingrediente Pateu de ficat cu vin de Porto și pastă de ceapă roșie
0,25 kg ficat de pui
1 legătură de cimbru
1 legătură de rozmarin
0,15 kg ceapă
0,05 kg usturoi
0,1 kg unt
0,1 l ulei de măsline
4 cepe roșii
4 cl oțet balsamic
300 ml vin roșu
1 pumn de stafide ghimbir proaspăt
0,3 l vin Ruby Porto
Sare, piper,
6 felii de baghetă sau pâine ciabatta