Pateu de ficat cu vin de Porto și pastă de ceapă roșie

Reteta culinara Pateu de ficat cu vin de Porto și pastă de ceapă roșie din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Pateu de ficat cu vin de Porto și pastă de ceapă roșie

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Pateu de ficat cu vin de Porto și pastă de ceapă roșie

 

INGREDIENTE
0,25 kg ficat de pui 1 legătură de cimbru 1 legătură de rozmarin 0,15 kg ceapă 0,05 kg usturoi 0,1 kg unt 0,1 l ulei de măsline 4 cepe roșii 4 cl oțet balsamic 300 ml vin roșu 1 pumn de stafide ghimbir proaspăt 0,3 l vin Ruby Porto Sare, piper, 6 felii de baghetă sau pâine ciabatta

Ingrediente Pateu de ficat cu vin de Porto și pastă de ceapă roșie

0,25 kg ficat de pui

1 legătură de cimbru

1 legătură de rozmarin

0,15 kg ceapă

0,05 kg usturoi

0,1 kg unt

0,1 l ulei de măsline

4 cepe roșii

4 cl oțet balsamic

300 ml vin roșu

1 pumn de stafide ghimbir proaspăt

0,3 l vin Ruby Porto

Sare, piper,

6 felii de baghetă sau pâine ciabatta

Categorii