Pateu de soia si tofu paté de soja y tofu
Instructiuni de preparare Pateu de soia si tofu paté de soja y tofu
Soia se tine la inmuiat 12-24 ore schimbandui apa din cand in cand, dupa care se fierbe impreuna cu chimionul. Cartofi se fierb in apa cu putina sare, odata fierte se mixeaza sau se da prin masina de tocat soia,cartoful si usturoiul.(La usturoi recomand sa i se scoata mijlocul, pentru a evita indigestie).
Maioneza pregatita cum se vede aici, se pune deoparte 3 linguri de maioneza iar restul se amesteca impreuna cu soia, punandui sarea dupa gust.
Se pune compozitia pe un platou, se da forma cu un cutit iar deasupra se pune restul de maioneza si se orneaza dupa dorinte.
Ingrediente Pateu de soia si tofu paté de soja y tofu
200 g soia
1/2 lingurita chimion
4-5 graunti de usturoi
2 cartofi
400 g maioneza de tofu
sare dupa gust