Pateuri cu branza sarata si vanata

Timp de preparare o ora si 10 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul si amestecam bine si adaugam inca putin zatar si amestecam din nou. Intindem o foaie de aluat, impartim in patrate si cu o lingurita punem din umplutura bine si le inchidem in triunghiuri. Le punem pe tava, le ungem cu un ou batut cu putina sare si presaram cu susan. Le coacem la 180 de grade C, pana se rumenesc usor. Foarte gustoase-usor de facut. Pont- pentru ca umplutura sa nu iasa afara, este bine de adaugat la umplutura 1 lingura de amidon -strange compozitia putin.

Ingrediente Pateuri cu branza sarata si vanata

aluatul -pachet de aluat filias-aluat turcesc

ptr umplutura

250 gr branza de vaca

250 gr branza telemea sarata 5%

2 vinete coapte si scurse

2 catei de usturoi pisati

putin piper

putin zaatar

susan

Categorii