Pateuri cu branza si oregano
Reteta culinara Pateuri cu branza si oregano din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Romania. Cum sa faci Pateuri cu branza si oregano
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Pateuri cu branza si oregano
Pentru situatii de urgenta - aluatul de foietaj congelat nu lipseste din frigider Ce poti face cand cineva din casa chiar are o pasiune pentru pateurile cu branza, dar il rogi sa nu-si cumpere din drum? Scoti, decongelezi si coci. Stii macar ca branza ce ai pus-o, e curata, ca oul pentru aspect e proaspat, ca totul este atent supravegheat si-i faci omului pofta. Si mai e ceva... se fac atat de repede. Dar cel mai mult si mai mult mie personal, imi place sa ma joc cu formele pateurilor.
Ingrediente Pateuri cu branza si oregano
1 foaie de aluat de foietaj
Umplutura :
200 gr branza de oaie
oregano
galbenus de ou
2 linguri de lapte sau un ou intreg batut
seminte de mac
susan si/sau chimen - in functie de gust