Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Timp de preparare o ora si 45 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie din foietaj destul de subtire cam de 1/2 de cm si impartim in bucati cat sa cuprinda branza si sa se poata inchide. Se pune cate o lingura de amestec pe fiecare bucata de aluat si se impatureste si se pune pe o tava tapetata cu hartie. Se ung cu o periuta inmuiata in apa si se presara putin susan. Se coc la 180 de grade C, cam 20 de minute pana se rumenesc usor. Sunt foarte gustoase si nimeni nu observa diferenta. Pofta buna. Ptr aluatul de malaoh-se pun toate ingridentele in oala mixerului cu suport de carlig si se amesteca bine pana se formeaza aluatul-se imparte in doua si se intinde intr-o foaie foarte subtire si se imparte in fasii destul de late ptr pateuri. Din acest aluat se pot face pite care se pot praji in tigaie.

Ingrediente Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Foi de malauah - aluat

4pahare de faina

1pahar si 1/4 de apa

putina sare

200 gr de margarina-

cantitatea asta este ptr 16 foi mici de malaoh-noua ne ajunge jumatate din cantitate

sau foi de foietaj pe baza de margarina

250 gr branza sarata-IAMATSU-16% grasime

50 gr de masline verzi taiate fara samburi

mirodenii-zaatar cu susan

ptr toping

putina apa si susan

Categorii