Pateuri cu cascaval

Reteta culinara Pateuri cu cascaval din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Pateuri cu cascaval
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Pateuri cu cascaval
Bunatati pentru Craciun.
INGREDIENTE
Se pune foaia de aluat pe blatul de lucru dat cu faina si se netezeste cu sucitorul.
Se taie in 12 bucati.
Se pune o bucata dreptunghiulara de cascaval pe fiecare bucata.
Se unge pe margini cu galbenus de ou, se pliaza parte pe parte si se preseaza marginile cu o furculita.
Se fac cate 3 taieturi oblice pe fiecare pateu si se pun intr-o tava tapeta cu hartie de copt.
Se ung cu galbenus de ou.
Se introduce tava in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 25-30 minute.
Cand sunt rumenite frumos sunt gata.
Se lasa la racit.
Pofta Buna!
Ingrediente Pateuri cu cascaval
400g aluat fietaj proaspat
200g cascaval
1 galbenus pentru uns