Pateuri cu ciuperci

Instructiuni de preparare Pateuri cu ciuperci
Ingrediente Pateuri cu ciuperci
o foaie aluat foietaj (400 g)
1 borcan ciuperci(300g)
o ceapa
2 linguri smanana
1 ou
sare
piper
3 linguri ulei
o foaie aluat foietaj (400 g)
1 borcan ciuperci(300g)
o ceapa
2 linguri smanana
1 ou
sare
piper
3 linguri ulei
Lahmacun - Reteta turceasca de aperitiv cu carne - Cum se prepara Lahmacun - Reteta turceasca de ape
Plăcinte întoarse, cu roșii și burrata - Gustarea rapidă și delicioasă - Cum se prepara aceste Plăc
Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat - Cum se prepara aceste Ouă umplute - Aperitiv
Tartă savuroasă cu legume și brânză de capră – Rețetă rapidă și ușoară - Cum se prepara aceasta Tart
Rețeta de langoși pufoși - Irezistibil de gustoși - Cum se prepara Rețeta de langoși pufoși - Irezis
Cartofi evantai – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă - Cum se prepara ace
Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană - Cum se prepara aceste Brânzoaice sărate - Rețeta s
Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor - Cum se prepara Guacamole - Pate de avoca