Pateuri cu ciuperci

Instructiuni de preparare Pateuri cu ciuperci
Ingrediente Pateuri cu ciuperci
o foaie aluat foietaj (400 g)
1 borcan ciuperci(300g)
o ceapa
2 linguri smanana
1 ou
sare
piper
3 linguri ulei
o foaie aluat foietaj (400 g)
1 borcan ciuperci(300g)
o ceapa
2 linguri smanana
1 ou
sare
piper
3 linguri ulei
Reteta culinara Chec - budincă cu dovlecei - Gustos și sățios din categoria Aperitive / Garnituri.
Reteta culinara Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă din categoria Aperitive
Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola - Cum se prepara Tortil
Reteta culinara Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa din cat
Reteta culinara Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară din categoria Aper
Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie - Cum se prepara acest Quiche cu dovlecei - Varianta r
Reteta culinara Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide din categoria Aperitiv
Reteta culinara Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos din categoria Aperitive / Garni