Pateuri rotunde

Instructiuni de preparare Pateuri rotunde
Ingrediente Pateuri rotunde
400 grame faina
1/3 cub drojdie
1 lingura margarina
1/2 cana ulei
1 cana apa calduta
1/2 lingurita sare
200 grame sunca
200 grame telemea
400 grame faina
1/3 cub drojdie
1 lingura margarina
1/2 cana ulei
1 cana apa calduta
1/2 lingurita sare
200 grame sunca
200 grame telemea
Reteta culinara Chec - budincă cu dovlecei - Gustos și sățios din categoria Aperitive / Garnituri.
Reteta culinara Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă din categoria Aperitive
Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola - Cum se prepara Tortil
Reteta culinara Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa din cat
Reteta culinara Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară din categoria Aper
Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie - Cum se prepara acest Quiche cu dovlecei - Varianta r
Reteta culinara Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide din categoria Aperitiv
Reteta culinara Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos din categoria Aperitive / Garni