Pateuri rotunde
Instructiuni de preparare Pateuri rotunde
Ingrediente Pateuri rotunde
400 grame faina
1/3 cub drojdie
1 lingura margarina
1/2 cana ulei
1 cana apa calduta
1/2 lingurita sare
200 grame sunca
200 grame telemea
400 grame faina
1/3 cub drojdie
1 lingura margarina
1/2 cana ulei
1 cana apa calduta
1/2 lingurita sare
200 grame sunca
200 grame telemea
Plăcintă cu ciuperci și foietaj - Rețeta simplă și gustoasă - Cum se prepara Plăcintă cu ciuperci și
Plăcintă cu smochine și brânză Camembert - Combinația care te va cuceri prin gust și aromă - Cum se
Cornuri cu branza sarata - Reteta gustoasa si spornica - Cum se prepara Cornuri cu branza sarata - R
Tarta rustica cu rosii si cascaval, un aperitiv gustos si rapid - Cum se prepara Tarta rustica cu ro
Reteta culinara Rețeta de Bouyourdi - Aperitiv grecesc savuros și ușor de preparat din categoria Ape
Reteta culinara Bulete de cașcaval - Aperitiv crocant și delicios din categoria Aperitive / Garnitur
Reteta culinara Tarta rustica cu rosii si cascaval din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Rom
Pâine umplută cu brânză și bacon - Rețeta delicioasă și rapidă - Cum se prepara Pâine umplută cu brâ