Pateuri rotunde
Instructiuni de preparare Pateuri rotunde
Ingrediente Pateuri rotunde
400 grame faina
1/3 cub drojdie
1 lingura margarina
1/2 cana ulei
1 cana apa calduta
1/2 lingurita sare
200 grame sunca
200 grame telemea
400 grame faina
1/3 cub drojdie
1 lingura margarina
1/2 cana ulei
1 cana apa calduta
1/2 lingurita sare
200 grame sunca
200 grame telemea
Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc - Cum se prepară Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grec
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce - Cum se prepara Aperitiv la cuptor
Dar atunci cand am, pregatesc reteta de salata de icre preparata cu gris si ceapa, asa mancam acasa
Frigarui de cartofi noi - Reteta usoara pentru o garnitura gustoasa - Cum se prepara Frigarui de car
Mic dejun cu ouă turcești - Un deliciu culinar irezistibil de gustos și rapid - Cum se prepară Mic d
Placinta cu branzeturi - Reteta gustoasa si economica - Cum se prepara Placinta cu branzeturi - Rete
Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă - Cum se prepara Plăcinte cu carne - aperitiv g
Reteta culinara Placinta cu branzeturi (1 mai muncitoresc) din categoria Aperitive / Garnituri. Cum