Patisson (dovlecel plat) umplut

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Patisson (dovlecel plat) umplut

Taiem capacul patissonului si golim interiorul cat putem de mult, in asa fel ca exteriorul sa ramana intreg. Pastram pulpa patissonului(dar nu si semintele). Intr o tigaie prajim intr o lingura de ulei, ceapa taiata marunt si morcovul dat prin razatoare Cand sunt caramelizate un pic, punem cartoful taiat in cubulete mici, pulpa patissonului si sarea. Lasam cam 5 min foc iute mestecand intr una. Dam de pe foc si lasam sa se raceasca. Amestecam compozitia de legume cu urda ,ouale si piperul. Umplem patissonul si deasupra presaram cas uscat ,sarat si framantat. Dam la foc (180° sau th 6) 45 min Pofta buna!

Ingrediente Patisson (dovlecel plat) umplut

1 dovlecel patisson

1 cartof mare

1 morcaov mare

1 ceapa mare

2 oua

125g urda

sare

piper

50g cas sarat framantat

Categorii