Patrate cu brinza de vaca

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Patrate cu brinza de vaca

Se freaca untul cu zaharul, coaja de lamiie si galbenusurile. Se adauga brinza bine stoarsa de zer si trecuta prin sita. Se adauga faina si se framinta bine; aluatul trebuie sa fie potrivit de tare. Se lasa sa se odihneasca 5-10 minute, apoi se intinde o foaie putin mai groasa ca un chibrit. Se taie patrate, se pune in mijlocul fiecaruia cite o boaba de visina din dulceata sau cite putina marmelada sau o bucatica de rahat. Se coc la foc potrivit.Cind sint gata, inca fierbinti, se presara cu zahar pudra vanilat

Ingrediente Patrate cu brinza de vaca

250 gr. faina

250 gr. unt

250 gr. brinza de vaca

3 linguri zahar pudra

3 galbenusuri

coaja de lamiie rasa

un virf de cutit sare

faina cit cuprinde

visine din dulceata sau putina marmelada

Categorii