Penne Barilla cu ton si parmezan la cuptor

Reteta culinara din categoria Penne. Specific Romania. Cum sa faci Penne Barilla cu ton si parmezan la cuptor

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Penne Barilla cu ton si parmezan la cuptor

 

Anul acesta am fugit in concediu in Italia. La intoarcere ne-am gandit sa nu venim cu mana goala si sa vedem diferenta dintre produsele noastre si ale lor. Am avut mare noroc ca nevasta mea nu a luat tot magazinul. Anei ii plac pastele si am inceput cu preferintele ei......Barilla, ton Rio mare, sosuri Cirio, parmezan. Va spun ca sunt o nebunie si este diferenta de la cer la pamant intre produsele de la noi din tara si cele de la ei.

Ingrediente Penne Barilla cu ton si parmezan la cuptor

500 de gr penne Barilla

500 de gr rosii pasate de la Cirio

400 de gr ton in ulei de masline Rio Mare

200 gr parmezan

1 ceapa mare

3 catei de usturoi

condimente pentru paste Fuchs

sare

piper

Categorii