Penne Barilla cu ton si parmezan la cuptor
Reteta culinara din categoria Penne. Specific Romania. Cum sa faci Penne Barilla cu ton si parmezan la cuptor
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Penne Barilla cu ton si parmezan la cuptor
Anul acesta am fugit in concediu in Italia. La intoarcere ne-am gandit sa nu venim cu mana goala si sa vedem diferenta dintre produsele noastre si ale lor. Am avut mare noroc ca nevasta mea nu a luat tot magazinul. Anei ii plac pastele si am inceput cu preferintele ei......Barilla, ton Rio mare, sosuri Cirio, parmezan. Va spun ca sunt o nebunie si este diferenta de la cer la pamant intre produsele de la noi din tara si cele de la ei.
Ingrediente Penne Barilla cu ton si parmezan la cuptor
500 de gr penne Barilla
500 de gr rosii pasate de la Cirio
400 de gr ton in ulei de masline Rio Mare
200 gr parmezan
1 ceapa mare
3 catei de usturoi
condimente pentru paste Fuchs
sare
piper