Penne cu carne tocata

Reteta culinara Penne cu carne tocata din categoria Penne. Specific Romania. Cum sa faci Penne cu carne tocata

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Penne cu carne tocata

 

Ne plac pastele, dar acestea cu carne tocata sunt preferatele sotului.

500 g carne tocată 300 g pasta 2 cepe 3-4 linguri pasta de rosii 20-30 ml ulei sare piper patrunjel verde / oregano uscat

Mai întâi fierbem pastele în apă suficientă cu un praf de sare.

Ceapa se toaca marunt si se caleste 5-6 minute in ulei incins.

Se adauga pasta de rosii si carnea si se lasa pe foc inca 20-25 de minute. Din cand in cand amestecam compozitia de carne. Se adauga sare si piper dupa gust.

Adaugam pastele scurse si o cana de apa unde au fiert pastele si mai lasam pe foc inca 5-10 minute. Se adauga patrunjelul sau oregano la sfarsit.

Ingrediente Penne cu carne tocata

500 g carne tocata

300 g paste

2 cepe

3-4 linguri pasta de tomate

20-30 ml ulei

sare

piper

patrunjel verde/ oregano uscat

Categorii