Penne cu carne tocata
Reteta culinara Penne cu carne tocata din categoria Penne. Specific Romania. Cum sa faci Penne cu carne tocata
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Penne cu carne tocata
Ne plac pastele, dar acestea cu carne tocata sunt preferatele sotului.
500 g carne tocată 300 g pasta 2 cepe 3-4 linguri pasta de rosii 20-30 ml ulei sare piper patrunjel verde / oregano uscatMai întâi fierbem pastele în apă suficientă cu un praf de sare.
Ceapa se toaca marunt si se caleste 5-6 minute in ulei incins.
Se adauga pasta de rosii si carnea si se lasa pe foc inca 20-25 de minute. Din cand in cand amestecam compozitia de carne. Se adauga sare si piper dupa gust.
Adaugam pastele scurse si o cana de apa unde au fiert pastele si mai lasam pe foc inca 5-10 minute. Se adauga patrunjelul sau oregano la sfarsit.
Ingrediente Penne cu carne tocata
500 g carne tocata
300 g paste
2 cepe
3-4 linguri pasta de tomate
20-30 ml ulei
sare
piper
patrunjel verde/ oregano uscat