Penne cu fasole rosie si ciupercute

Reteta culinara din categoria Penne. Cum sa faci Penne cu fasole rosie si ciupercute

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Penne cu fasole rosie si ciupercute

 

O reteta cu paste si fasole, simplu si rapid de facut vara, cand nu vrem sa stam prea mult in bucatarie

 

INGREDIENTE
200 gr paste (penne) 100 gr fasole rosie fiarta din conserva 100 gr ciupercute Champignon taiate din conserva o legatura de marar 2 fire de ceapa verde 6-7 rosii cherry 6 linguri ulei de masline 2 lingurite mustar cu boabe 2 linguri de otet din vin alb o lingurita de chimen sare si piper.

Pastele se fierb 8 minute in apa cu sare, dupa instructiunile de pe punga. Cand sunt gata, se trec sub un jet de apa rece sau se vantura, ca sa nu se lipeasca, Fasolea rosie si ciupercutele se scurg de zeama. Ceapa verde se taie rondele. Rosiile cherry se taie pe jumatate sau se lasa intregi, la fel si ciupercutele, le putem lasa cum sunt sau le taiem mai mici.

Punem ceapa verde, fasolea, rosiile si ciupercutele peste paste si preparam un dressing astfel: Amestecam cu un tel 2 linguri de otet cu 2 lingurite de mustar si adaugam treptat uleiul.

Tocam marunt mararul si-l adaugam la dressing impreuna cu o lingurita de chimen.Turnam dressingul peste paste si amestecam. Lasam sa se patrunda pastele de sos si apoi servim.

Ingrediente Penne cu fasole rosie si ciupercute

200 gr paste (penne)

100 gr fasole rosie fiarta din conserva

100 gr ciupercute Champignon taiate din conserva

o legatura de marar

2 fire de ceapa verde

6-7 rosii cherry

6 linguri ulei de masline

2 lingurite mustar cu boabe

2 linguri de otet din vin alb

o lingurita de chimen

sare si piper.

Categorii