Perisoare de pui plutind in ciorba

Timp de preparare 45 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Perisoare de pui plutind in ciorba

Se curata legumele si se taie marunt sau se dau pe razatoarea mare. Pulpele de pui dezosate se toaca marunt impreuna cu 1/2 ceapa. Adaugam orezul bine spalat, sare , piper, albusul si faina si amestecam bine sa se omogenizeze toate ,dupa care facem perisoarele.

Morcovii si cealalta 1/2 de ceapa se calesc in 2 linguri de ulei sa capete o culoare frumoasa portocalie. Adaugam celelalte zarzavaturi , apa necesara, sare, piper si lasam sa fiarba. Cand toate legumele sunt fierte adaugam perisoarele si le lasam sa fiarba pina cand vor pluti la suprafata ciorbei.

Galbenusul il amestecam bine cu smantana si un polonic de ciorba fierbinte , Le amestecam pe toate si le rasturnam in ciorba lasata pe aragaz cu focul stins. Deasupra presaram patrunjel verde tocat. Acrim ciorba cu zeama de lamaie si cine doreste mai poate adauga smantana. Ciorba se serveste cu ardei iute.

Ingrediente Perisoare de pui plutind in ciorba

2 pulpe pui dezosate

2 morcovi

2 patrunjei

telina

1/2 ceapa

gulie

1 rosie

1/2 ardei gras

50 g orez

1/2 ceapa

1 lingurita faina

1 ou

100 ml smantana

sare

piper

frunze de patrunjel verde

zeama de lamaie

Categorii

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo - Reteta gustoasa si usoara

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo - Reteta gustoasa si usoara

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo - Reteta gustoasa si usoara - Cum se prepara aceasta Mancare

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

Reteta culinara Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo din categoria Mancaruri cu carne. Specific Ro

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi - Decongelati untul de usturoi sau pregatiti-l proasp

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional - Cum se prepara acesti Cartofi țăr

Pilaf de orez cu legume, pipote si inimi de pui, in sos de rosii - Reteta gustoasa si economica

Pilaf de orez cu legume, pipote si inimi de pui, in sos de rosii - Reteta gustoasa si economica

Pilaf de orez cu legume, pipote si inimi de pui, in sos de rosii - Reteta gustoasa si economica - Cu

Reteta Burger de casa, un pranz perfect pentru intreaga familie

Reteta Burger de casa, un pranz perfect pentru intreaga familie

Burger de casa - Pas 1. Carnea tocata o amestecam cu o lingurita de ketchup, una de mustar, sare si

Parjoale moldovenesti pufoase, reteta de chiftele suculente si gustoase

Parjoale moldovenesti pufoase, reteta de chiftele suculente si gustoase

Parjoale moldovenesti pufoase - Cateva felii de paine sau o chifla vechi de 2 zile sau mai mult se p

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

Taci și înghite - Rețeta tradițional românească plină de savoare - Cum se prepara Taci și înghite -