Perișoare în sos tomat cu capere și măsline, acompaniate de Serpentine de la Băneasa
Reteta culinara Perișoare în sos tomat cu capere și măsline, acompaniate de Serpentine de la Băneasa din categoria Mancaruri cu carne. Cum sa faci Perișoare în sos tomat cu capere și măsline, acompaniate de Serpentine de la Băneasa
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Perișoare în sos tomat cu capere și măsline, acompaniate de Serpentine de la Băneasa
Așa, titlul e cam pompos, dar prepararea în sine, tare simplă;) Spor și succes!
Ingrediente Perișoare în sos tomat cu capere și măsline, acompaniate de Serpentine de la Băneasa
Pentru perișoare:
carne tocată vită+porc cca 300 g.,
ceapă galbenă 1 bucată medie,
sare iodată,
piper proaspăt măcinat,
boia de ardei dulce,
orez cu bobul rotund cca. 4 linguri, ou 1 bucată,
Pentru sos:
sos de Tomate cu capere și măsline verzi de la Băneasa 1 borcan,
Pentru Garnitură:
paste serpentine de la Băneasa 3 căni,
apă 1 cană și 1/2 jumătate,
sare iodată.