Peste cu orez (file de pangasiu) si legume la cuptor

Timp de preparare 50 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Peste cu orez (file de pangasiu) si legume la cuptor

Orezul se spala bine se scurge de apa si se pune la fiert intr-o craticioara cu apa pana se umfla putin, nu trebuie fiert bine. Se toaca ceapa marunt si se caleste in doua linguri de ulei cand sa inmuiat se adauga, ardeiul tocat si el fideluta, morcovul de taie cubulete si se caleste si el cu ceapa si ardeiul.

Cand sau inmuiat toate se adauga si rosiile taiate cubulete cu sos cu tot si apoi se amesteca cu orezul fiert pe jumatate se pune curry si piper dupa gust, se condimenteaza dupa preferinta fiecaruia.

Intr-o tava mai inalta se pune compozitia de orez cu ceapa, ardei, morcov iar deasupra se pune pestele condimentat cu sare si piper.

Se da la cuptorul preincalzit pentru circa 30-40 minute, se va rumeni frumos pestele, va avea o crusta placuta si un gust divin.

Ingrediente Peste cu orez (file de pangasiu) si legume la cuptor

4 fileuri de pangasiu

1 cana orez cu bob lung

2 morcovi

1 ceapa potrivita

1-2 ardei grasi

1 pahar vin alb

sare, piper, curry

rosii in suc propriu sau bulion

Categorii