Peste inabusit cu legume

Timp de preparare 45 minute

Dificultate Usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Peste inabusit cu legume

Fileurile de peste decongelat se asezoneaza cu sare si piper. Fiecare bucata, se pune individual intr-o folie de aluminiu cu putin ulei si o bucata de unt deasupra. Se impacheteaza, se asaza intr-un vas termorezistent si se da la cuptor pentru cea. 20 de minute. Inante de a le scoate din cuptor, se desface folia de aluminiu si se mai lasa 5 minute, pentru a capata putina culoare. Legumele asortate cuondimentate cu ierburi, la punga cumparate din supermarket, se inabuse intr-o tigaie cu unt si putin ulei, Se adauga putina zeama de legune, se condimenteaza si se lasa la fiert pana scade zeama. Este o garnitura buna pentru pestele inabusit in folie. Pofta buna!

Ingrediente Peste inabusit cu legume

1 kg. fileuri de pangasius

400 gr. legume asortate mexicane

2-3 lg. ulei de masline

50 gr. unt

lamaie

sare, piper

Categorii