Peste inabusit cu legume

Este o garnitura buna pentru pestele inabusit in folie.

Timp de preparare 50 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Peste inabusit cu legume

Fileurile de peste decongelat se asezoneaza cu sare si piper. Fiecare bucata, se pune individual intr-o folie de aluminiu cu putin ulei si o bucata de unt deasupra.

Se impacheteaza, se asaza intr-un vas termorezistent si se da la cuptor pentru cea. 20 de minute. Inante de a le scoate din cuptor, se desface folia de aluminiu si se mai lasa 5 minute, pentru a capata putina culoare.

Legumele asortate condimentate cu ierburi, la punga, cumparate din supermarket, se inabuse intr-o tigaie cu unt si putin ulei, Se adauga putina zeama de legune, se condimenteaza si se lasa la fiert pana scade zeama.

Ingrediente Peste inabusit cu legume

1 kg. fileuri de pangasius

400 g. legume asortate

2-3 lg. ulei de masline

50 g. unt

lamaie

sare, piper

Categorii