Peste la cuptor in folie de aluminiu

Instructiuni de preparare Peste la cuptor in folie de aluminiu
Cuptorul se incalzeste inainte. Pentru ca pestele se potriveste de minune cu ierburile aromatice, vom folosm dupa gust frunze aromatice, pe care le vom toca mare. Le vom amesteca apoi cu ulei, zema si coaja de lamaie, unt, sare piper. Unplem burta pestelui cu acest mixt aromatic.
Se pune fiecare bucata de peste in cate un patrat de folie aluminiu . Pe folie, sub peste se adauga putin unt, cepa taiata marunt, usturoi, zeama de lamaie, paprica, sare, piper.
Se inchide folia de aluminiu si se dau la cuptorul incins in pentru cca. 20-30 minute. Dupa 15 minute se inteapa folia cu o scobitoare in cateva locuri si se lasa in continuare la cuptor. Se serveste cu legume sotate in putin unt si condimentate dupa gust.
Ingrediente Peste la cuptor in folie de aluminiu
1 kg. peste alb
1 ceapa
1-2 catei usturoi
ierburi aromarice:
cimbru,
patrunjel,
telina,
marar
2 linguri de ulei
1 lingura de unt
1 lamaie
1 lingurita paprica
sare
piper