Pétits chinois in tava rotunda
Reteta culinara Pétits chinois in tava rotunda din categoria Prajituri. Specific Franta. Cum sa faci Pétits chinois in tava rotunda
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Pétits chinois in tava rotunda
Va propun aceste desert pe care vi l-am mai prezentat doar ca de data asta am facut varianta clasica, in tava rotunda. Cantitatile pe care vi le dau sunt pentru 2 tavi cum fac eu de obicei .
Ingrediente Pétits chinois in tava rotunda
Ingrediente pentru aluat :
600 grame faina pentru prajituri,
100 grame zahar,
25 grame drojdie proaspata,
un plic zahar vanilat,
2 oua,
150 ml lapte,
200 grame unt sau margarina
Ingrediente pentru crema :
700 ml lapte,
100 grame zahar,
3 galbenusuri de ou,
3 linguri de amidon alimentar,
100 grame stafide,
rom sau vanilie in functie de preferinta, eu am pus rom de aceasta data.