PIEPT DE BIBILICA IN SOS DE VIN SI CURMALE

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare PIEPT DE BIBILICA IN SOS DE VIN SI CURMALE

Taiem pieptul de bibilica felii si cu zarzavatul curatat si taiat il calim in ulei fierbinte pe foc mare 2-3 minute. Saram si piperam, punem vinul, curmalele si, sub capac, lasam sa fiarba 15 minute, pe foc mic. Servim preparatul cu pireu de cartofi, orez, paste late sau alta garnitura, dupa plac. Insotim pieptul de bibilica de o salata de sezon si un vin alb sec.

Ingrediente PIEPT DE BIBILICA IN SOS DE VIN SI CURMALE

Un piept de bibilica

o jumatate de ceapa taiata marunt

o jumatate de morcov

un sfert de telina

2lg.ulei

sare

piper

1 portocala

1 dl. vin

12 curmale fara sambure si taiate in doua.

Categorii