Piept de curcan cu sos de rosii, capere si masline

Reteta culinara Piept de curcan cu sos de rosii, capere si masline din categoria Curcan. Cum sa faci Piept de curcan cu sos de rosii, capere si masline

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Piept de curcan cu sos de rosii, capere si masline

 

Am pregatit o mancare buna, buna pentru astazi: piept de curcan cu sos de rosii, capere si masline. De la categoria rapid de făcut, până la tigaie și gustoase pentru a vă linge degetele. 

500 g piept de curcan 2 catei de ceapa verde, 2 catei de usturoi 2 linguri ulei de masline 1 cană de vin alb 1 cană suc de roșii 2 linguri capere 4 linguri măsline fără sâmburi Condimente: sare, piper Pătrunjel verde pentru decor

Pregătiți toate ingredientele:

Tăiați curcanul în cuburi, tăiați mărunt ceapa și usturoiul.

Se pun maslinele in sare daca este necesar.

Începeți să gătiți: Încingeți tigaia, puneți 2 linguri de ulei, adăugați bucățile de curcan, amestecați și lăsați-le să se pătrundă. Se adauga ceapa si usturoiul tocate, sare si piper, apoi caperele.

Acum turnați vinul alb, măslinele și amestecați. Adaugam sucul de rosii si lasam sa fiarba cateva minute.

Cand mancarea de curcan cu sos de rosii, capere si masline este gata, se presara deasupra patrunjel verde tocat si se serveste.

Ingrediente Piept de curcan cu sos de rosii, capere si masline

500 g piept de curcan

2 fire de ceapa verde, 2 fire de usturoi

2 linguri ulei de masline

1 ceasca vin alb

1 cana suc de rosii

2 linguri capere

4 linguri masline fara samburi

Condimente: Sare, piper

Patrunjel verde pentru décor

Categorii