Piept de curcan Katsu si orez cu anason

Reteta culinara Piept de curcan Katsu si orez cu anason din categoria Curcan. Cum sa faci Piept de curcan Katsu si orez cu anason

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Piept de curcan Katsu si orez cu anason

 

INGREDIENTE
1 ceapa alba 2 catei de usturoi 2 morcovi 2 bucati piept de curcan ( se pot inlocui cu piept de pui) 2-3 linguri creme fraiche sau iaurt grecesc 50 grame Panko (pesmet japonez) 1 bucata anason stelat 1 cub concentrat de pui 150 grame orez Basmati 1 1/2 lingurite pudra de curry 24 grame faina 1 lingura miere 1 1/2 linguri sos de soia ulei de masline 300 grame spanac

Ingrediente Piept de curcan Katsu si orez cu anason

1 ceapa alba

2 catei de usturoi

2 morcovi

2 bucati piept de curcan ( se pot inlocui cu piept de pui)

2-3 linguri creme fraiche sau iaurt grecesc

50 grame Panko (pesmet japonez)

1 bucata anason stelat

1 cub concentrat de pui

150 grame orez Basmati

1 1/2 lingurite pudra de curry

24 grame faina

1 lingura miere

1 1/2 linguri sos de soia

ulei de masline

300 grame spanac

Categorii