Piept de curcan la tigaie cu sos de vin alb, mozzarella si piersici
Reteta culinara Piept de curcan la tigaie cu sos de vin alb, mozzarella si piersici din categoria Curcan. Cum sa faci Piept de curcan la tigaie cu sos de vin alb, mozzarella si piersici
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Piept de curcan la tigaie cu sos de vin alb, mozzarella si piersici
INGREDIENTE
Ingrediente Piept de curcan la tigaie cu sos de vin alb, mozzarella si piersici
500 grame piept de curcan, taiat felii ( se poate inlocui cu piept de pui, dar se lasa intreg)
2 linguri ulei de masline
2 crengute rozmarin proaspat, tocat
coaja de la 1 lamaie
sare, piper
1/4 cana faina
4 felii bacon, tocat
3/4 cana vin alb sec
1 cana supa de pui sau legume (poate fi obtinuta din cub concentrat)
2 piersici, fara samburi, feliate
1 lingura de miere
200 grame mozzarella
busuioc proaspat (eu am folosit mini busuioc)