Piept de curcan la tigaie cu sos de vin alb, mozzarella si piersici

Reteta culinara Piept de curcan la tigaie cu sos de vin alb, mozzarella si piersici din categoria Curcan. Cum sa faci Piept de curcan la tigaie cu sos de vin alb, mozzarella si piersici

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Piept de curcan la tigaie cu sos de vin alb, mozzarella si piersici

 

INGREDIENTE
500 grame piept de curcan, taiat felii ( se poate inlocui cu piept de pui, dar se lasa intreg) 2 linguri ulei de masline 2 crengute rozmarin proaspat, tocat coaja de la 1 lamaie sare, piper 1/4 cana faina 4 felii bacon, tocat 3/4 cana vin alb sec 1 cana supa de pui sau legume (poate fi obtinuta din cub concentrat) 2 piersici, fara samburi, feliate 1 lingura de miere 200 grame mozzarella busuioc proaspat (eu am folosit mini busuioc)

Ingrediente Piept de curcan la tigaie cu sos de vin alb, mozzarella si piersici

500 grame piept de curcan, taiat felii ( se poate inlocui cu piept de pui, dar se lasa intreg)

2 linguri ulei de masline

2 crengute rozmarin proaspat, tocat

coaja de la 1 lamaie

sare, piper

1/4 cana faina

4 felii bacon, tocat

3/4 cana vin alb sec

1 cana supa de pui sau legume (poate fi obtinuta din cub concentrat)

2 piersici, fara samburi, feliate

1 lingura de miere

200 grame mozzarella

busuioc proaspat (eu am folosit mini busuioc)

Categorii