Piept de porc cu fasole boabe
Reteta culinara din categoria Mancaruri cu carne. Specific Franta. Cum sa faci Piept de porc cu fasole boabe
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Piept de porc cu fasole boabe
O mancare delicioasa si renconfortanta. Am folosit fasole boabe noua, curatata si apoi congelata. Pieptul meu de porc era de calitate, proaspat, asezonat si rulat. L-am cumparat asa dar il puteti rula de casa. Puneti pieptul cu partea cu soric pe masa. Taiati-l intr-o forma patrata, asezonati-l cu sare, piper, usturoi si cimbru. Rulati-l, soricul va fi la exterieur si legati-l cu sfoara de bucatarie. https://www.blogulluicatalina.com/2019/03/piept-de-porc-cu-fasole-boabe.html
Ingrediente Piept de porc cu fasole boabe
500 g de piept de porc proaspat rulat
2 morcovi
1 tija de telina
2 catei de usturoi
1 ceapa
4 cuisoare
sare, piper
cimbru uscat
1 foaie de dafin
500 g fasole boabe noua curatata si apoi congelata
3 morcovi
2 linguri bulion concentrat de rosii
2 linguri ulei de masline
paprika