Piept de porc la cuptor

Reteta culinara Piept de porc la cuptor din categoria Mancaruri cu carne. Specific Statele Unite. Cum sa faci Piept de porc la cuptor

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Piept de porc la cuptor

 

O bucata de carne ieftina si accesibila care gatita indelungat la cuptor se va topi in gura. https://www.blogulluicatalina.com/2020/12/piept-de-porc-la-cuptor.html

 

INGREDIENTE
1 kg de piept de porc 3 catei de usturoi 1 ceapa rosie sau salota sare marina cimbru, piper 3-4 linguri sos barbecue vin alb 150 ml

Ungeti carnea peste tot cu sosul barbecue.

Puneti-o intr-un vas cocota pentru cuptor.

Curatati ceapa si usturoiul. Tocati-le marunt si puneti-le peste carne.

Presarati cimbru, piper si sare.

Varsati vinul si adaucati 100 ml de apa. Acoperiti si dati la cuptor 1 ora 30 minute la 160°C.Verificati de apa.

Descoperiti si gatiti inca 1 ora ca s-o rumeniti frumos.

Intoarceti-o de 2-3 ori si arozati-o cu sos.

Taiati felii si serviti-o cu cartofi sau andive la cuptor.

Ingrediente Piept de porc la cuptor

1 kg de piept de porc

3 catei de usturoi

1 ceapa rosie sau salota

sare marina

cimbru, piper

3-4 linguri sos barbecue

vin alb 150 ml

Categorii