Piept de pui crocant cu paste si galbiori
Reteta culinara Piept de pui crocant cu paste si galbiori din categoria Paste. Cum sa faci Piept de pui crocant cu paste si galbiori
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Piept de pui crocant cu paste si galbiori
Reţeta aceasta este de fapt o combinaţie de mai multe reţete. Eu am încercat s-o adaptez gusturilor mele. O mâncare potrivită pentru un prânz de Duminică. Foarte bună combinaţia de piept de pui crocant, sos de gălbiori, afumatură şi caşcaval. Ca şi garnitură am folosit paste farfalle, paste Baneasa din grâu dur 100%.
Ingrediente Piept de pui crocant cu paste si galbiori
Un piept de pui fara os
Condiment Barbeque pentru pui
Fulgi de porumb si parmezan pentru crusta
200 g gălbiori
0 ceapa
Un morcov
2 căţei de usturoi
100 ml suc de rosii
3 linguri smântâna
ulei
Sare,piper,boia
Câteva felii de sunca afumata
Câteva felii de cascaval
Busuioc si fulgi de chilli
Paste farfalle pentru garnitura