Piept de pui crocant cu paste si galbiori

Reteta culinara Piept de pui crocant cu paste si galbiori din categoria Paste. Cum sa faci Piept de pui crocant cu paste si galbiori

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Piept de pui crocant cu paste si galbiori

 

Reţeta aceasta este de fapt o combinaţie de mai multe reţete. Eu am încercat s-o adaptez gusturilor mele. O mâncare potrivită pentru un prânz de Duminică. Foarte bună combinaţia de piept de pui crocant, sos de gălbiori, afumatură şi caşcaval. Ca şi garnitură am folosit paste farfalle, paste Baneasa din grâu dur 100%.

Ingrediente Piept de pui crocant cu paste si galbiori

Un piept de pui fara os

Condiment Barbeque pentru pui

Fulgi de porumb si parmezan pentru crusta

200 g gălbiori

0 ceapa

Un morcov

2 căţei de usturoi

100 ml suc de rosii

3 linguri smântâna

ulei

Sare,piper,boia

Câteva felii de sunca afumata

Câteva felii de cascaval

Busuioc si fulgi de chilli

Paste farfalle pentru garnitura

Categorii