Piept de pui cu ardei kapia rosu
Instructiuni de preparare Piept de pui cu ardei kapia rosu
Ingrediente Piept de pui cu ardei kapia rosu
1 buc piept de pui
25 gr unt
2 ardei Kapia rosu
100 ml sos de soia
2 fire cimbrisor
sare, piper
1 buc piept de pui
25 gr unt
2 ardei Kapia rosu
100 ml sos de soia
2 fire cimbrisor
sare, piper
Se prepara clatitele picante din faina, oua, sare, piper, oregano si apa minerala. Spanacul se opare
Se prepara clatitele picante din faina, oua, sare, piper, oregano si apa minerala. Spanacul se opare
Vinetele si dovleceii se dau prin razatoare.Ceapa si verdeata se toaca marunt. Peste acestea se adau
Vinetele si dovleceii se dau prin razatoare.Ceapa si verdeata se toaca marunt. Peste acestea se adau
Se prepara un aluat picant de clatite. Carnea de pui se trage la tigaie cu ciupercile si ceapa verde
Se prepara un aluat picant de clatite. Carnea de pui se trage la tigaie cu ciupercile si ceapa verde
Se fierbe pasta in apa cu sare si ulei 8-10 minute (cat scrie pe instructiuni). Se scot si clatesc c
Se fierbe pasta in apa cu sare si ulei 8-10 minute (cat scrie pe instructiuni). Se scot si clatesc c