Piept de pui cu ardei kapia rosu
Instructiuni de preparare Piept de pui cu ardei kapia rosu
Pieptul de pui dezosat si fara piele se spala, se sterge cu un servet si se taie cubulete. Untul se pune la topit intr-o tigaie (de preferat adanca) apoi se adauga cubuletele de pui.
Intre timp se spala ardeiul, se curata de seminte si se taie cubulete. Dupa aproximativ 10 minute cat puiul s-a prajit putin se adauga bucatile de ardei si sosul de soia.
Se amesteca pentru a nu se prinde, se pun frunzulitele de pe cele 2 fire de cimbrisor, se adauga sare si piper dupa gust (sa aveti in considerare ca sosul de soia contine deja sare si piper) se acopera cu un capac si se mai lasa aproximativ 15 minute la foc mic pana cand sosul se ingroasa.
Pieptul de pui astfel gatit este delicios impreuna cu o garnitura de orez sau cartofi piure si gogosari murati.
Ingrediente Piept de pui cu ardei kapia rosu
1 buc piept de pui
25 g unt
2 ardei Kapia rosu
100 ml sos de soia
2 fire cimbrisor
sare, piper