Piept de pui cu garnitura de rosii si struguri
Instructiuni de preparare Piept de pui cu garnitura de rosii si struguri
Mai intii de toate vom pregati cosuletul in care vom servi garnitura . Ne alegem un bol de care marime dorim ,decupam foile de placinta dupa marimea bolului.Astfel patratul ,obtinut din decuparea foilor,il punem in bol si il dam la cuptorul incins cam 5-6 min.Cind s-a rumenit un pic,este gata.
Intr-o tava ,mai micuta ,punem uleiul,rosiile taiate felii,boabele de struguri,un pic de sare si piper. Intr-un bol,punem pasta de tomate ,mierea si pesmetul.Amestecam si pentru ca sa-l mai diluam ,adaugam un picut de apa.
Tot acest continut ,il turnam peste rosiile si boabele de struguri si punem tava la cuptorul incins,pina aproape se stafidesc rosiile si strugurii. Cind garnitura noastra este aproape gata,pregatim pieptul de pui ,pe care il frigem pe gratarul incins .
Pe o farfurie,punem cosuletul din foaie de placinta si in el rosiile cu boabe de struguri iar alaturi pieptul de pui fript pe gratar. A pus sub pieptul de pui ,un pat de cartofi prajiti ,taiati ,bastonase foarte subtiri.
Ingrediente Piept de pui cu garnitura de rosii si struguri
un piept de pui
2 rosii medii
200 g boabe de struguri albi
2 linguri de pesmet
1 lingura de pasta de tomate
o lingurita de miere
100 ml ulei
sare,piper
2-3 foi de placinta