Piept de pui cu unt si ciupercute calite cu usturoi

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Piept de pui cu unt si ciupercute calite cu usturoi

Aceasta este o reteta pe care eu o prepar atunci cand nu am mai mult de 30min la dispozitie.In plus este o mancare delicioasa,sanatoasa si fara prea multa bataie de cap.Pieptul de pui se taie filé si se condimenteaza cu sare si piper.Intr-o tigaie se pune la incins 2 linguri de ulei si una de unt sau margarina si se rumeneste puiul pe ambele parti.Se scoate pe farfurie.In aceasi tigaie se calesc ciupercutele(scurse de zeama)impreuna cu usturoiul taiat feliute si un praf de sare si piper timp de 5-10min la foc mediu.Se adauga langa pui.Asa de simlu.Sper sa va placa.POFTA BUNA!!

Ingrediente Piept de pui cu unt si ciupercute calite cu usturoi

2 piepti de pui

2 conserve de ciuperci taiate

4 catei de usturoi

un fir de usturoi verde

ulei,sare,piper,o lingura de unt sau margarina

Categorii