Piept de pui invelit in bacon
Instructiuni de preparare Piept de pui invelit in bacon
Se taie 10 felii cat mai subtiri din pieptul de pui. Se bat cu ciocanul de snitel si se condimenteaza cu sare, piper, oregano. Apoi se pun in frigider, cat timp pregatim umplutura.
Intr-o craticioara mica punem uleiul, calim putin ceapa si adaugam ciupercile. Scurgem apoi uleiul / apa lasata de ciuperci si punem compozitia intr-un bol. Tocam patrunjelul marunt si amestecam. Cascavalul il radem pe razatoarea mica. Sunca sau salamul le taiem in cubulete mici.
Scoatem feliile de piept de pui din frigider. Intindem pe fiecare felie cate un strat de ciuperci, apoi punem cascavalul ras, bucatile de sunca si feliute de gogosar. Rulam felia de piept de pui. Deasupra rulam cate o felie de bacon si o prindem cu scobitoarea la capat .
Se pun apoi pe pat de cartofi si se dau la cuptor circa 45 de minute in cuptorul preincalzit. La fel de bine se pot face rulourile si cu orez cu legume.
Ingrediente Piept de pui invelit in bacon
1/2 de cutie de ciuperci
1 ceapa
2-3 felii de sunca / salam
50 g cascaval
10 felii de bacon
1 piept de pui
4-5 jumatati de gogosar murat
sare, piper, oregano dupa gust
patrunjel verde
2 linguri de ulei
10 scobitori