Piept de pui la cratita cu legume si vin alb

Timp de preparare o ora si 10 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Piept de pui la cratita cu legume si vin alb

Topeste untul intr-o cratita apoi adauga prazul si usturoiul si caleste-le pana cand prazul s-a inmuiat, aprox.5 minute.

Adauga cartofii, pieptul de pui, vinul alb si zeama de supa de pui, acopera cratita si lasa sa fiarba 30-40 minute pana cand cartofii si puiul s-au facut.Aezoneaza cu sare si piper dupa gust, adauga thym si iaurtul si amesteca.Serveste preparatul cu pastai verzi.

Ingrediente Piept de pui la cratita cu legume si vin alb

1 lingura unt

partea alba de la 1 fir de praz, feliata

1 catel de usturoi, tocat

400 g cartofi, curatati si taiati cuburi

200 g piept de pui, fara pielita, taiat cubulete

250 ml vin alb

250 ml zeama de supa de pui

1 lingurita thym uscat si maruntit

100 g iaurt

200 g pastai verzi, fierte

Categorii