Piept de pui la cratita cu legume si vin alb
Instructiuni de preparare Piept de pui la cratita cu legume si vin alb
Topeste untul intr-o cratita apoi adauga prazul si usturoiul si caleste-le pana cand prazul s-a inmuiat, aprox.5 minute.
Adauga cartofii, pieptul de pui, vinul alb si zeama de supa de pui, acopera cratita si lasa sa fiarba 30-40 minute pana cand cartofii si puiul s-au facut.Aezoneaza cu sare si piper dupa gust, adauga thym si iaurtul si amesteca.Serveste preparatul cu pastai verzi.
Ingrediente Piept de pui la cratita cu legume si vin alb
1 lingura unt
partea alba de la 1 fir de praz, feliata
1 catel de usturoi, tocat
400 g cartofi, curatati si taiati cuburi
200 g piept de pui, fara pielita, taiat cubulete
250 ml vin alb
250 ml zeama de supa de pui
1 lingurita thym uscat si maruntit
100 g iaurt
200 g pastai verzi, fierte