Piept de pui picant in folie de aluminiu

Timp de preparare 15 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Piept de pui picant in folie de aluminiu

Amestecati intr-un castron sosul de ardei si uleiul;crestati din loc in loc fiecare piept de pui,cu un cutit apoi impanati carnea cu usturoi; Ungeti fiecare piept de pui cu amestecul pentru marinat.Dati carnea la rece pentru 3 ore. Inveliti fiecare piept in folie de aluminiu si il frigeti pe gratarul incins 10 min pe fiecare parte; scoateti pachetelele cu friptura pe o farfurie si le lasati timp de 5 min la racorit,apoi indepartati cu grija folia.Sarati si piperati dupa gust si o serviti alaturi de cartofi pireu/prajiti(sau naturi),impreuna cu o salata verde.

Ingrediente Piept de pui picant in folie de aluminiu

800g piep de pui dezosat

3-4 linguri sos picant de ardei

2 linguri ulei de masline

2 catei de usturoi

sare

folie de aluminiu

Categorii