Piept plin cu crema de branza

Timp de preparare o ora si 15 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Piept plin cu crema de branza

Se spala, se scutura si se toaca patrunjelul. Se toaca frunzele de hasmatuchi. Se amesteca untul cu crema de brinza, patrunjel si 2/3 din cantitatea de hasmatuchi. Se spala si se sterg fileurile si se taie cite un buzunar in fiecare; se umplu cu crema de mai sus si se fixeaza cu scobitori. Se prajesc apoi in 2 linguri ulei, la foc mediu; se sareaza si se pipereaza. Se spala salata, se curata, se sterge si se marunteste. Se spala si se taie rosiile, ardeiul gras si ceapa. Se face un dressing din 4 linguri ulei, otet, sare, piper si ceapa si se amesteca ingredientele pentru salata. Se asaza pe farfurii linga pieptul de curcan.Se garniseste cu lamiie si hasmatuchi

Ingrediente Piept plin cu crema de branza

4 fire patrunjel

hasmatuchi

50 gr. unt moale

100 gr. crema de branza

sare

piper

4 fileuri piept de curcan (de 125 gr. fiecare)

6 linguri ulei de floarea-soarelui

1/2 capatina de salata

100 gr. rosii mici

1 buc. ardei gras verde

1 buc. ceapa mica

4 linguri otet de vin alb

8 felii de lamiie

Categorii