Piftele aperitiv pentru revelion cu mac si susan

Instructiuni de preparare Piftele aperitiv pentru revelion cu mac si susan
Tocati carnea. Treceti prin masina de tocat carne, sau prin razatoarea fina ceapa, cartofii si usturoiul.
Amestecati toate ingredientele intr-un lighean mare.
Condimentati si lasati compozitia sa se "odihneasca" timp de o ora.
Formati bilute de dimensiunea dorita .
Tavaliti piflelele prin susan si prin mac.
Prajiti piftelele in baie de ulei pe ambele parti Cateva fire de susan sau de mac se vor desprinde de piftele, insa cele care raman se vor praji crocant.
Se mananca, dupa preferinte, in aproape orice combinatie.
Ingrediente Piftele aperitiv pentru revelion cu mac si susan
700 g carne macra de porc
300 g pulpa de vitel
300 g slanina porc
3 cepe mari
2 cartofi mari
o capatana intreaga de usturoi
condimente
2 oua mari
2-3 linguri pesmet
150 g susan
70 g mac