Pilaf cu carne de oaie

Timp de preparare o ora si 10 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Pilaf cu carne de oaie

Se pune orezul inmuiat in prealabil timp de 24 h la fiert cu putina sare.Carnea de oaie se spala si se taie bucati.Se condimenteaza cu sare,piper,scortisoara,cuisoare.Ardeiul siceapa se toaca marunt.Morcovul se da pe razatoare. Intr-o tigaie se caleste in ulei fideaua,ceapa,ardeiul si morcovul.Se adauga carnea de oaie.Se fierbe innabusit cu putina apa.Apoi se pune si orezul si se amesteca bine.La sfarsit se pun alunele caju si stafidele.

Ingrediente Pilaf cu carne de oaie

300 g carne de oaie

300 g orez cu bobul lung

100 g stafide

100 g alune caju

100 g fidea

1 ceapa

1 morcov

1 ardei rosu

sare

ulei

Categorii