Pilaf cu ciuperci si langostine

Timp de preparare 40 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Pilaf cu ciuperci si langostine

Se taie ceapa si se pune in uleiul incins, se adauga usturoiul, se lasa sa se aureasca, se adauga morcovul si dovlecelul date prin razatoare, se lasa putin, se mesteca si se adauga ciupecile taiate felii.Se adauga sarea, piperul si mararul si se acoprea lasand sa fiarba la foc mic. ciupercile vor dezvolta apa, asa ca vor fierbe inabusit. Cand s-au patrus se adauga orezul se mesteca , apoi apa.se lasa sa fiarba 20 minute.Se ia de pe foc se lasa acoperit. Se serveste acompaniat de langostine

Ingrediente Pilaf cu ciuperci si langostine

Pilaf

-o ceapa

-un morcov

-jumatate dovlecel

-o ceasca orez

-4 cesti de apa

-250 gr ciuperci

-sare( nu prea multa pentru ca ciupercile contin ele sare)

piper

-un catel de usturoi

-marar

Categorii