Pilaf cu pui ,bame si conopida(cauliflower,okra&chicken pilaf)

Instructiuni de preparare Pilaf cu pui ,bame si conopida(cauliflower,okra&chicken pilaf)
Sare ,piper,cca 500 ml supa de pui sau legume,patrunjel tocat fin pt. decorul final.
Incepem prin a frige puiul pe toate partile,in uleiul incins,condimentat cu sare si piper,iar cind devine auriu il scoatem si-l lasam deoparte.in ulei adaugam curry si turmeric,le lasam sa-si dezvolte aromele si punem orezul ,il prajim si pe el vreo 2 minute,sub amestecare,dupa care.
Adaugam buchetele de conopida si bamele,feliile de lamiie,amestecam, mai lasam citeva minute,repunem carnea si adaugam supa.aducem la fierbere,acoperim si fierbem la foc mic inca 20 minute.descoperim ,decoram cu patrunjel tocat si asa am definitivat inca un prinz pentru care am stat putin in bucatarie si cu care poate ne vom incinta apropiati.
Ingrediente Pilaf cu pui ,bame si conopida(cauliflower,okra&chicken pilaf)
1 pui intreg,portionat,
1cana de orez,
1 conopida mica,desfacuta buchetele,
cca 200grame de bame congelate,
1 lamiie ,taiata felii subtirele,
1 lingurita curry si una de turmeric,
2-3 linguri ulei de masline,