Pilaf de ardei verde

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Pilaf de ardei verde

Se inabusa ceapa fin taiata cu orezul bine spalat, rosiile taiate felii, piper, sare, verdeata tocata, ulei si apa. Se asaza intr-o tava un rind de rosii taiate felii, curatate de pielita, un rind de ardei taiati felii, inabusiti separat cu sare, verdeata, un rind de orez inabusit cu ceapa, si rosii, si se continua pina ce se termina toata cantitatea, deasupra raminind un strat de rosii si verdeata. Se toarna ulei rece si se da la cuptor pina se rumeneste bine. In momentul cind se serveste, se mai adauga rosii, ardei si verdeata trecute prin masina de carne.Se serveste rece si cu verdeata tocata pe deasupra

Ingrediente Pilaf de ardei verde

4 cescute orez

10 linguri ulei

8-9 rosii mari

15-20 ardei grasi

6-7 legaturi de patrunjel si marar

6-7 cepe mari

sare

piper

Categorii