Pitakia me anthotiro, meli kai feta

Timp de preparare 35 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Pitakia me anthotiro, meli kai feta

Se amesteca feta, ricotta, mierea, galbenusul de ou si scortisoara pana se face o compozitie groasa. Blatul se taie in bucati de 12 cm fiecare. Fiecare blat se unge cu unt si se adauga compozitia, iar dupa aceea se ruleaza precum tigarile.Dupa ce s-au rulat toate bucatile de blat se ung la suprafata iarasi cu unt si se pun in cuptorul incalzit la 160 - 170 grade pana devin aurii. Se orneaza cu miere si nuci.

Ingrediente Pitakia me anthotiro, meli kai feta

200 gr. feta

1 galbenus ou

200 gr. anthotiro (se poate pune ricotta)

scortisoara

100 gr. miere

250 gr. blat

miere si nuci pentru dressing

unt pentru ungerea blatului

Categorii