Piure de cartofi cu spanac si iaurt (de la 6 luni)

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Piure de cartofi cu spanac si iaurt (de la 6 luni)

Scoatem iaurtul de frigider si-l lasam sa ajunga la temperatura camerei. Fierbem cartofii in apa cu sare 20 minute. Separat punem apa la fiert, spalam frunzele de spanac si le oparim cateva minute.

Scoatem cartofii din apa, ii pasam cu furculita, pasam deasupra si frunzele oparite, adaugam iaurtul si amestecam bine.

Servim imediat, deoarece iaurtul fiind mai rece scade temperatura mancaricii si o face tocmai buna de papat.

Ingrediente Piure de cartofi cu spanac si iaurt (de la 6 luni)

2 cartofi

1/2 borcanel de iaurt

3 frunze de spanac

un varf de sare

Categorii